Wielersport

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

Wielersport

Wielrennen is een sport die niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Niet alleen in Nederland is de wielersport favoriet, wat denk je van landen als Italië en Frankrijk? Bij het organiseren van wielerreizen maken we een compleet dag- of meerdagenprogramma rondom een grote wielerronde. Vervoer, catering, overnachtingen? Misschien zelfs een actieve wielerclinic voor al uw gasten? We zorgen ervoor dat aan alles is gedacht.

Tour de France kijken of zelf fietsen
Een bezoek aan een grote ronde als de Tour de France, Vuelta of Giro is een belevenis. Ook dichtbij huis kunnen we ons hartje ophalen, tijdens de Amstel Gold Race of Ronde van Vlaanderen bijvoorbeeld. Optimaal en actief kennismaken met de wielersport doe je tijdens de Amstel Gold Race Xperience of de LBL Experience. Wij organiseren regelmatig verzorgde wielerreizen waarbij uw relaties het traject Luik-Bastenaken-Luik zelf ervaren onder leiding van een oud-wielrenner. Natuurlijk kleden we het weekend helemaal naar uw wensen aan.

Wielersport als metafoor
De topsport wielrennen leent zich perfect voor het maken van de link naar uw bedrijf. Samenwerken en elkaar helpen, in plaats van alles alleen doen. Respect en waardering tonen. Omgaan met tegenslag en overwinningen vieren. Allemaal onderdelen die u en uw personeel in de dagelijkse praktijk tegenkomen, en die zeker ook binnen de wielersport aanwezig zijn. Maak gebruik van alle parallellen en laat ons het ideale personeels- of bedrijfsarrangement voor u organiseren.

Onze diensten

Loyalty programma

Met een speciale cadeaubon, eigen cadeaushop of online evenementenkalender voor uw organisatie toont u uw waardering in de vorm van een event. (Potentiële) klanten of medewerkers aandacht geven, belonen en bedanken was nog nooit zo persoonlijk!

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief