Road to Tokyo

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

Road to Tokyo

Wil jij ook winnen #OpPapendal met jouw bijeenkomst in Tokyo stijl? Dat kan! Laat u meenemen in Olympische en Japanse sferen tijdens uw vergadering.

Uitgebreide informatie:
Plaats: Papendal, Arnhem
Datum: Op aanvraag
Prijs: Op aanvraag

Informatie:

Soms is vergaderen op een andere locatie dan je eigen bedrijf net even anders. Een andere omgeving, een andere sfeer maar vooral een andere energie! De aanwezigheid van topsport is voelbaar en zichtbaar. Bij ons werken mensen aan zichzelf, willen beter worden, een team vormen en kennis vergaren. Kreten als “winnen”, “presteren” en “gaan voor goud” gelden voor iedereen #OpPapendal. Jij neemt toch ook geen genoegen met minder?

2021 is het jaar van de Olympische Spelen in Tokyo. Alle reden om in een Japans jasje te steken. Althans, op verzoek! Want ook jij kan winnen #OpPapendal met jouw bijeenkomst in Tokyo stijl.

De vergaderarrangementen kunnen ‘aangekleed’ worden met leuke Japanse items zodat jij een bijeenkomst met een Japans tintje kunt organiseren. De vergaderzaal wordt geheel in stijl aangekleed om nog meer beleving aan jouw bijeenkomst te geven. Natuurlijk kun je het eten & drinken geheel in Japanse stijl doen. Bijvoorbeeld heerlijke sushi, verse vis of Japanse noodlesoep. En ga je voor de volledige beleving boek dan een actieve of creatieve clinic bij ons. Denk bijvoorbeeld aan een workshop origami, sushi maken, Japanse thee maken of ga het gevecht aan tijdens een workshop Kendo of Aikido! Je zult je verbazen hoeveel kracht je bezit! Maar ook een Olympische sportspreker behoort tot de mogelijkheden! Een sportspreker geeft nét dat gouden randje aan jouw plenaire sessie!

Overige informatie:
Informeer naar de mogelijkheden om uw vergadering in Olympische en Japanse sferen te beleggen. Aan de hand van uw wensen stellen we een arrangement samen op maat.

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief