Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

Loyalty programma

Ideeën nodig voor uw kerstpakket, relatiegeschenk of bonusprogramma? Geef eens een evenement cadeau! Eventonizer vertelt u alles over de mogelijkheden, adviseert over het geschikte loyalty product én handelt alle administratieve en organisatorische aspecten af. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van het geven.

Eventonizer Cadeaucheque

Cadeaucheque

Bent u op zoek naar een leuk, origineel cadeau? Met een cadeaucheque heeft de ontvanger het voor het kiezen. Entreebewijzen voor bioscopen en attractieparken, een stedentrip in binnen- of buitenland of kaarten voor exclusieve VIP-arrangementen bij een sportwedstrijd of cultureel event? Opties genoeg!

De cadeaubon is ook goed te combineren met andere relatiegeschenken. Met alle plezier stellen wij een kerstpakket of relatiegeschenk voor u samen, met de cadeaucheque als basis.

Eventonizer cadeaushop

Cadeaushop

Een succesvol loyalty programma bevat minimaal de volgende ingrediënten: een cadeaushop, CMS, rapportages en natuurlijk de invulling van de cadeaushop. Deze basics verzorgen wij voor u, waarbij uw eigen cadeaushop uiteraard de look & feel van uw organisatie heeft.

Voorbeeld: Reynaers BV
Voor Reynaers BV ontwikkelde Eventonizer een online loyalty programma, waarbij klanten werden gestimuleerd en beloond. Klanten konden hun individuele beloning binnen 3 weken na ontvangst online verzilveren voor prachtige cadeaus die naar hun huisadres verstuurd werden. Het assortiment? Van sportwedstrijden tot (pop)concerten en van ballet tot musicals.

Eventonizer evenementenkalender

Evenementenkalender

Evenementen inzetten als beloning, bijvoorbeeld bij het behalen van targets? Samen met u kijken we naar uw wensen en doelen, om vervolgens een evenementenkalender samen te stellen. Wie wordt er niet blij van een stedentrip of VIP-kaartjes voor een leuk sportief of cultureel evenement?

Voorbeeld: Microsoft BV
Voor Microsoft BV hebben we een loyalty programma samengesteld op basis van een evenementenkalender. De vestigingsmedewerkers en diverse resellers worden gestimuleerd en beloond voor het behalen van doelstellingen, die ze eens per twee weken bepalen. De verkopers met de beste omzet ontvangen iedere twee weken hun beloning in arrangementen voor events. Deze beloning wordt vervolgens binnen 1 maand verzilverd door middel van een uitnodiging voor het evenement.

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief