(Bedrijfs)activiteiten

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

(Bedrijfs)activiteiten

Een vergadering wordt stukken leuker – en vaak ook efficiënter – als er naderhand een workshop, diner of theatervoorstelling gepland staat. Ook voor teambuilding, personeelsbinding, acquisitie en relatiebeheer is de combinatie van zakelijke meetings met ontspannende activiteiten een succesformule. Eventonizer helpt u graag bij het vormgeven en organiseren hiervan.

Zakelijke meetings en events
Hulp nodig bij het organiseren van een workshop, beurs, personeelsdag of teamuitje? Voor de meest uiteenlopende bedrijfsactiviteiten in binnen- en buitenland stellen wij programma’s en arrangementen op maat samen. Wij ontvangen uw gasten op locatie en zorgen ervoor dat alles klopt, van eten en drinken tot en met entertainment en vermaak. En dankzij onze persoonlijke begeleiding bent u er zeker van dat u uw tijd, energie en aandacht aan uw relaties of medewerkers kunt besteden.

Loyalty programma

Met een speciale cadeaubon, eigen cadeaushop of online evenementenkalender voor uw organisatie toont u uw waardering in de vorm van een event. (Potentiële) klanten of medewerkers aandacht geven, belonen en bedanken was nog nooit zo persoonlijk!

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief