Entertainment

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

Enterntainment

Bij Eventonizer hebben we korte lijntjes met zingend en entertainend Nederland. Zangers, zangeressen, (cover)bands, DJ’s, drive-in shows en special acts, wij boeken ze graag voor u. Twijfelt u nog over de vorm van entertainment? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw feest, evenement of bedrijfsactiviteit.

Zang, dans of muziek op uw event
Een event is pa een geslaagd event als aan meerdere dingen gedacht is. Naast lekker eten en drinken, een sfeervolle locatie en de juiste aankleding, is entertainment een belangrijke factor voor succes. Gaat u voor een dagvoorzitter of presentator? Schotelt u uw gasten tijdens het eten een complete show vol dans, zang en humor voor, of denkt u meer aan een goede DJ of band tijdens uw personeelsfeest? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij regelen de rest.

Loyalty programma

Met een speciale cadeaubon, eigen cadeaushop of online evenementenkalender voor uw organisatie toont u uw waardering in de vorm van een event. (Potentiële) klanten of medewerkers aandacht geven, belonen en bedanken was nog nooit zo persoonlijk!

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief