(Bedrijfs)feesten

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

(Bedrijfs)feesten

Iets te vieren? Vanaf het allereerste begin denken wij graag met u mee over uw personeelsfeest of bedrijfsfeest. Wat is er zoal mogelijk? Kan het origineler dan voorgaande jaren? Na enkele brainstormsessies werken we een totaalconcept voor u uit, dat volledig is afgestemd op uw wensen én past binnen het budget dat u voor ogen heeft.

Themafeesten en bedrijfsfeesten
De ene week organiseren we een beachparty en ‘golden oldies’ feestavond, de andere week werken we de plannen voor een après-skifeest en corporate festival tot in detail uit. Ook uw bedrijfsfeest op maat stellen wij met plezier samen, waarbij we u ook bijstaan in praktische zaken als de aanvraag van vergunningen, terreininrichting en veiligheid. Dus heeft u plannen uw bedrijfsjubileum te vieren met een receptie, open dag, klantendag of jubileumfeest? Wilt u dit jaar eens een écht uniek personeelsfeest? Besteed de organisatie uit aan Eventonizer en u zult zien dat een goed feest meer oplevert dan het kost!

Loyalty programma

Met een speciale cadeaubon, eigen cadeaushop of online evenementenkalender voor uw organisatie toont u uw waardering in de vorm van een event. (Potentiële) klanten of medewerkers aandacht geven, belonen en bedanken was nog nooit zo persoonlijk!

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief