Golf

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

Golf

De golfsport wordt steeds meer beoefend. Niet alleen ondernemers en welgestelden doen geregeld een 18 holes ronde op de golfbaan, tegenwoordig is golf een sport voor alle lagen van de bevolking. Bij Eventonizer zijn we gespecialiseerd in golfreizen en golfweekends met een thema. Wat denkt u bijvoorbeeld van golf gecombineerd met een whiskeyproeverij in Schotland? Of wat vindt u van de combinatie van golf en Ferrari in Italië, inclusief een ritje op het circuit?

Golfcourts door heel Europa
We noemden al Schotland en Italië. Ook in Ierland, Spanje, Frankrijk, Nederland en zelfs Zuid-Afrika vindt u prachtig aangelegde golfbanen. Die zich uitstekend lenen voor een golfweekend, waarbij u samen met uw medewerkers of relaties geniet van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Golftrips en golfreizen met thema
U kiest zelf of u deze golftrip combineert met een bezoek aan historische gebouwen als kloosters, kerken en kastelen, een wellnesscentrum of een culinair sterrenrestaurant. Een heel ander idee? Laat het ons weten en wij verbinden het een met het ander.

Onze diensten

Loyalty programma

Met een speciale cadeaubon, eigen cadeaushop of online evenementenkalender voor uw organisatie toont u uw waardering in de vorm van een event. (Potentiële) klanten of medewerkers aandacht geven, belonen en bedanken was nog nooit zo persoonlijk!

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief