Incentives

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

Incentives

Naast bedrijfsuitjes, stedenreizen en evenementen met een sportieve of culturele inslag, bieden wij compleet georganiseerde incentives aan. Klanten of personeel bedanken? Merkbeleving of teamgevoel vergroten? Wij zorgen voor een event dat exact aansluit op uw doelen, doelgroep, bedrijfscultuur en communicatiestrategie.

Zakelijke incentives met een persoonlijk tintje
Bent u op zoek naar een passende en originele incentive voor medewerkers of zakelijke relaties? Laat Eventonizer uw inspirerende en betrouwbare partner zijn. Al meer dan 20 jaar organiseren wij alle soorten incentivereizen, personeelsreizen en teambuildingactiviteiten op diverse bestemmingen. Veel locaties en landen kennen wij uit eigen ervaring en we werken uiteraard alleen samen met de allerbeste lokale partners. Van brainstormen en bedenken tot en met uitvoeren en begeleiden, Eventonizer neemt het hele traject uit handen.

Loyalty programma

Met een speciale cadeaubon, eigen cadeaushop of online evenementenkalender voor uw organisatie toont u uw waardering in de vorm van een event. (Potentiële) klanten of medewerkers aandacht geven, belonen en bedanken was nog nooit zo persoonlijk!

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief