Vergaderarrangement Pro Duo Cannes

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

Pro duo cannes - 28 september 2010

Voor het Belgische bedrijf Pro Duo hebben we in mei 2012 een vergaderarrangement verzorgd in Cannes, Zuid-Frankrijk. Naast de dagelijkse meetings, was het hoogtepunt van de trip: Zelf rijden in een Formule 1 wagen!

Uitgebreide informatie:
Case: Vergaderarrangement Cannes
Bedrijf: Pro Duo
Aantal personen: 18 personen
Datum: 6 t/m 10 mei 2019

Informatie:
Van 6 t/m 10 mei 2012 hebben we voor Pro Duo uit België een vergaderarrangement verzorgd in het Zuid-Franse Cannes. Het 5* Majestic Barriere hotel was de basis voor deze dagen.

Het Majestic Barrière is gelegen aan La Croisette in Cannes, naast het Palais des Festivals en de jachthaven. Vanuit het hotel is het gemakkelijk alle hotspots van Cannes te bezoeken. Majestic Barriere beschik over prima vergaderzalen, waar alles ter beschikking staat. Pro Duo heeft 2 volle dagen gebruik gemaakt van deze vergaderfaciliteiten.

Tijdens de ontvangst van de gasten hebben we de bioscoop van het hotel exclusief in gebruik genomen. Naast een welkomstdrankje en hapje werd er op verzoek een film afgespeeld die als rode draad door de dagen ging lopen.

‘s Avonds was er tijd voor ontspanning. We hebben enkele goede restaurants uitgezocht, waar men onder het genot van een drankje en een goede keuken kon genieten van de avond.

De laatste dag stond in het teken van spanning en sensatie. Op Circuit du Var in Le Luc kreeg men de mogelijkheid om zelf te rijden in een Formule 1 auto! Op het permanente circuit aan de Cote d’ Azur staan u diverse F1 bolides ter beschikking waarin recentelijk nog races uitgevochten werden tijdens de vele Formule 1 Grand Prix! Naast de Arrows, waarin Jos Verstappen zijn vele rondes heeft gereden, ook 2 Prost-bolides en een Jordan uit 2001. De racewagens zijn voorzien van betrouwbare V8 Ford motoren met maar liefst 650 pk bij een maximum van 14.000 toeren. Het voorprogramma is zeer uitgebreid met diverse sessies in bijvoorbeeld Formule 3 en uitgebreide instructies gedurende de gehele dag. Alles staat in het teken van veiligheid en uiteraard om u de ultieme Fomule 1 kick te laten ervaren.

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief