Concerten

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

Concerten

U wilt de relatie met uw klanten of zakenrelaties verdiepen. Of uw personeel verrassen met een origineel bedrijfsuitje. Wat het doel of de reden ook is, een concert bezoeken is altijd een goed idee. Bij Eventonizer organiseren we reizen naar concerten in binnen- en buitenland. Steden als Londen, Berlijn en Barcelona lenen zich uitstekend voor een gezellig concertbezoek. In de VIP-box van het concertgebouw of stadion combineert u het zakelijke met het persoonlijke. Zoals dat hoort bij relatiemarketing.

Concertarrangementen
Muziek of zang wordt nog indrukwekkender als u en uw relaties ervan genieten met een hapje en drankje binnen handbereik. Of misschien wilt u een uitgebreid diner, hotelovernachting of zelfs stedentrip aan uw concertgebouwbezoek vastplakken. Bij Eventonizer zijn we kind aan huis op menig concertlocatie en kennen we de weg in de muziekbusiness.

Onze diensten

Loyalty programma

Met een speciale cadeaubon, eigen cadeaushop of online evenementenkalender voor uw organisatie toont u uw waardering in de vorm van een event. (Potentiële) klanten of medewerkers aandacht geven, belonen en bedanken was nog nooit zo persoonlijk!

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief