Theater

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

Theater

Theatervoorstellingen zijn enorm geschikt om uw medewerkers, zakelijke relaties en cliënten mee naartoe te nemen. Samen kijken naar een musical, cabaret of opera en er naderhand over napraten met een lekker drankje, wij geven de avond precies de vorm die past bij uw doelen en wensen. Zowel samen met theaters in Nederland – denk aan het Koninklijk Theater Carré – als met bekende theaters in het buitenland – op West End of Broadway – maken wij arrangementen op maat.

Theaterarrangementen
Wordt het een musical op Broadway, opera in Italië of toneelstuk in een sfeervol Nederlands theater? Voor de meest uiteenlopende theatervoorstellingen in binnen- en buitenland stellen wij maatprogramma’s en theaterarrangementen samen. Wij ontvangen uw gasten op locatie en zorgen ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. En door onze persoonlijke begeleiding bent u er zeker van dat u niets hoeft te regelen en alle aandacht kunt geven aan uw relaties.

Onze diensten

Loyalty programma

Met een speciale cadeaubon, eigen cadeaushop of online evenementenkalender voor uw organisatie toont u uw waardering in de vorm van een event. (Potentiële) klanten of medewerkers aandacht geven, belonen en bedanken was nog nooit zo persoonlijk!

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief