Voetbal

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

Voetbal

Denkt u aan voetbal, dan denkt u misschien meteen aan PSV of Feyenoord. Of juist direct aan Spaanse topclubs, de Engelse Premier League of de Duitse Bundesliga. Welke bijzondere voetbalwedstrijd of sfeervolle Europese locatie het ook wordt, we maken een speciaal reisprogramma voor u en uw gasten. We combineren de wedstrijd met gepaste activiteiten en horeca-arrangementen, zodat de voetbaltrip precies aansluit bij uw wensen.

Van eredivisie tot La Liga
Naast clubs uit de Nederlandse eredivisie brengen wij geregeld een bezoek aan voetbalclubs in landen als Spanje, Italië, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Schotland. Wordt het een wedstrijd van Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla FC, Valencia, AC Milan, Internazionale, Juventus of AS Roma in het warme zuiden? Of kiest u voor voetballand Engeland met clubs als Liverpool FC, Manchester United, Arsenal FC, Chelsea FC, Manchester City en Tottenham Hotspur?

Tot in de puntjes geregeld
Vanuit een luxe business seat bij een Nederlandse topclub is het meer dan prima netwerken. Hetzelfde geldt voor stadions als Camp Nou, Anfield Road, Emirates Stadium en het San Siro stadion. Consumpties, een driegangendiner of live entertainment na afloop van de wedstrijd maken het plaatje compleet. Vluchten, transfers, lunches en borrels; we zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Doordat wij zelf meegaan, genieten uw relaties tijdens de reis van onze persoonlijke begeleiding en aandacht. Relatiebeheer op topniveau, noemen we dat.

Onze diensten

Loyalty programma

Met een speciale cadeaubon, eigen cadeaushop of online evenementenkalender voor uw organisatie toont u uw waardering in de vorm van een event. (Potentiële) klanten of medewerkers aandacht geven, belonen en bedanken was nog nooit zo persoonlijk!

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief