Tennis

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

Tennis

De tennissport kent vele grote toernooien, zoals het wereldberoemde tennistoernooi Wimbledon in Engeland en het spectaculaire Roland Garros toernooi in Frankrijk. Of u nu alleen kiest voor een verzorgd retourtje Londen of Parijs inclusief bezoek aan een tenniscourt of er meteen een aantal activiteiten of hotelovernachtingen in een van de Europese hoofdsteden aan vastplakt, wij organiseren uw tennisevent van begin tot eind.

Game. Set. Match.
Bij Eventonizer kennen we de weg naar grote ATP-toernooien als Roland Garros, Wimbledon, US Open en Australian Open. Ook de Davis Cup of ATP Finals zijn populaire tennisevenementen waar je ons kunt spotten. Grote kans dat we dan een groep enthousiaste sportliefhebbers bij ons hebben, gravel en gras blijken namelijk een uitstekende basis voor relatiebeheer en netwerken. Roland Garros combineren met een diner op de Eiffeltoren of knus restaurant in Montmartre? Wimbledon uitbreiden met een tennisclinic voor uw gasten? Mogelijkheden genoeg.

Uw tennisevent compleet geregeld
Laat ons weten wat de wensen zijn, en wij verzorgen uw tennistrip met alle plezier. Consumpties, een driegangendiner of live entertainment na afloop van de pot maken het plaatje compleet. Vervoer, eten, drinken en gezelligheid; het totale plaatje wordt door ons geregeld. Doordat wij zelf meegaan tijdens de trip, kunnen we ter plekke schakelen en u en uw relaties precies de persoonlijke begeleiding en aandacht geven die u wilt.

Onze diensten

Loyalty programma

Met een speciale cadeaubon, eigen cadeaushop of online evenementenkalender voor uw organisatie toont u uw waardering in de vorm van een event. (Potentiële) klanten of medewerkers aandacht geven, belonen en bedanken was nog nooit zo persoonlijk!

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief