Darts

Het leukste eventbureau
voor relatiemarketing

Darts

sfeer en sportieve gezelligheid. De ideale omgeving voor een relatie-event dus! Eventonizer organiseert verzorgde dartsreizen door heel Europa. Welke bijzondere match of sfeervolle locatie het ook wordt, we maken een speciaal reisprogramma voor u en uw gasten. Waarbij we de dartwedstrijd combineren met passende activiteiten en horeca-arrangementen.

Premier League darts reizen
Arrangementen voor een premier league dartwedstrijd? Sinds kort hoef je hier niet per se voor naar het buitenland. In ons eigen Ahoy Rotterdam kunt u getuige zijn van een darts tweedaagse, hier vindt namelijk een speelronde van de Premier League Darts plaats. Ook het World Darts Championship is een populair evenement om te bezoeken met zakenrelaties of personeel. Wij regelen uw dartreis van de entree en het vervoer tot en met de activiteiten en de begeleiding.

Kings of Darts
De Nederlandse dartsport is groot gemaakt door Barney, oftewel Raymond van Barneveld. Inmiddels is Michael van Gerwen natuurlijk de grote held in de Nederlandse dartwereld. En ook over de grens weten ze wat darten is! Kijk bijvoorbeeld naar Engeland, waar menig groot darttoernooi plaatsvindt. Of u nu kiest voor een wedstrijd in de Premier League of het WK Darts, sensatie verzekerd.

Onze diensten

Loyalty programma

Met een speciale cadeaubon, eigen cadeaushop of online evenementenkalender voor uw organisatie toont u uw waardering in de vorm van een event. (Potentiële) klanten of medewerkers aandacht geven, belonen en bedanken was nog nooit zo persoonlijk!

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
info@eventonizer.nl | +31 (0)40 207 02 33

Eventonizer
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
+31(0)40 207 02 33
info@eventonizer.nl

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van onze acties en aanbiedingen? Schrijf u in voor een regelmatige dosis eventinspiratie!

Aanmelden nieuwsbrief